it is..

.. JOHANNA BITCH!

shululu, dålig uppdatering utav mina kära kollegor men tror säkert att de kan bero på plugget. och som sagt, förvänta er inte så jättebra uppdatering hela tiden även fast ni önskar de. vi har ett liv bakom bloggen, den är bara till för att sysselsätta sig med när man har tråkigt eller vill skriva av sig.
ser att statistiken har sjunkt sjukt mycket men vi ska se till att de kommer tillbaks.

om jag är med och bloggar eller inte, de vet ja faktiskt inte. de va inte jag som starta bloggen utan hjälpte bara till med designen och sånt. jag svarar på kommentarerna, någon enstaka gång kanske de blir nån annan utav tjajorna.


ha ett bra liv för de ska vi ha. pyssssssssssssssssssssssss

SYRIANSKA <3

Hejsaaaannn hopppssaaan !
Igår var lilla jag och kollade på derbyt mellan SYRIANSKA och Assyriska i Södertälje. Vi åkte från Gbg kl. 10.00 och kom fam till södertälje ungefär 16.00. Göteborgarna hyrde en stor busss för att åka till matchen och hela var full ! :P
Bussresan var så himla kul, fest hela vägen . och man skaffade massa med nya vänner ocksa haha sköööönnnaaa var dem . När vi kom fram till södertälje och matchen så var det lite strul med biljetterna men det löste sig fort:D
Vi kom fram och direeeekkkttt kom sliskkillarna och försökte få oss att sitta med dem :O snacka om uschhhhhh. de höll på exakt hela matchen och det var störande .... perversa!
AA vad kan man säga SYRIANSKA förlorade med en boll, ändå kommer SYRIANSKA alltid finnas i mitt hjärta . SURYOYE UNTIL WE DIE!
Förresten så fick jag träffa massa från lägret och det var kul :D
Efter matchen gick vi och åt i en pizzeria (Inte gott). Sedan så var det en 5 timmars lång bussresa hem igen .. trodde att det skulle bli tråkigt pga att vi förlorade men neheeee det var skitkul ! Fest hela vägen ska ni veta :P Var hemma vid 03.45.. då jag somnade och skulle vakna kl. 10.00 till skolan , men självklart försov jag mig och vaknade 11.00 när jag började 11.15 .. men självklart är jag RAMBO och hann HAHA ofta jag hann fixa mig och gå till skolan på en kvart::P

AAA nu ska jag fortsätta plugga, har Historia prov imorgon ... skiiitt tråkigt men men vad ska man göra :P

HAAAA DET GÖÖTTTT // SANDRA

Barnen var djur !!!

Helllooo på er:) . Idag har jag ( LILLA JENNIFER)  vart sjukt trött. Men snacka om att jag har haft mkt all göra !!!
Jag cykla till skolan tidigt på morgonen, Kp kom fram till mig exakt när jag hade kommit fram till skolan så sa han att vi skulle fotograferas i slutet av dagen!!  men hallå  hur fan skulle jag ta kort när jag inte hade ngt smink och ofixat hår!!  så jag fick helt enkelt sluta tidigare från sista lektionen för att gå hem och fixa mig lite iallafall :)  , men men jag såg ändå sjuk ut fastän jag hade fixat mig lite hahahhah OMG CLOWN :)   Vi tog några bilder och dom blev väl bra. Sedan kom jag hem vid fyra tiden och då skulle mamma dra till pappas farbror för att hjälpa dom med allt tills imorn ( Födelsedagsfest/Middag). Så jag passade på och hängde med, gissa vad jag fick göra ?!  JOO jag fick hjälpa dom att fixa mat och massa sånt. det var roligt faktiskt. YEEEAAAH !!!  Efter de så åkte vi hem och nu sitter jag vid datorn och har ingenting att göra .  Tycker nog lite synd om mig :( , men jag jobbade väldigt hårt så dom var säkert glada över att ha mig där :) Eller aa har inte jobbat så hårt som jag gjorde i somras, att jobba som ledare i en Idrottsskola är faktiskt jobbig !!!!!  BARNEN VAR DJUR !!!!!!
En bild när jag jobbade i idrottsskolan finns här nedan :D



Visst är jag sexiig med hinken på Huvudet :D:D





Ni får ha de sjukt bra så kanske jag hör av mig snart igen :)

PussPuss Jenn'


hahahahaha nestan som iraq..



vart jag får min älskade inspiration ifrån , löv löv löv <3

iraq bettre HAHAHAHAHAHAHA !!!!


ells.

HAHAHAHA ! soo old :(




såå jävla skön men såå gammal , but still lövin it , va tvungen att lägga upp när vår kära johanna skrev tjajer , njuut för de första gngen jag lägger upp video någonsin :D

tjajer

flickor!
jag johanna ska dra till tyskland på fredag till måndag. kommer inte kunna logga in på bloggen eller så. nån utav er får kolla kommentarerna då! :)


peaceeeeee

hejsaaaaaan!!!!:D

hellu:)

Här är Sandra från Göteborg då! bor tyvär inte nära mina kära vänner i trollhättan men det är bara en tågresa på 1 timma dit..
Jag kanske ska berätta om hur jag träffade dessa underbara tjejer.. dt var ett läger som ägde rum i Jönköping. jag åkte dit med 2 av mina systrar som skulle vara ledare och 3 tjejer till från gbg. Jag har träffat dessa tjejer innan men inte haft någon bra kontakt med dem . Men tack gode gud för att jag fick sova i samma rum som min underbara Soulmate, Eilisar. Underbar är den tjejen ska ni veta ! :D
Vi har exakt likadan personlighet, det är helt sjukt asså.
Iallafall vi alla blev väldig tajta under lägret och det var svårt att släppa taget om varandra när vi skulle hem .. men vi åkte till Donken tillsammans pga. att trollhättans bil inte fungerade och det var verkligen ett bra adjö:P
Första gången jag bloggar så det blev inte så mycket idag :) Just nu sitter jag i skolans bibliotek och väntar på att våran lektion skall börja.

ha det bra så länge ! kram från Gbg;)

Ta dig bakifrån :)

hejsan sötisar :D   Det jag är som är Jennifer en av de fyra tjejorna som ska hålla på och skriva lite här på bloggen. men men nog med det .  

Förra fredagen var jag på dop då mina två släktingar döptes och då min mamma blev 40år. Före dopet var jag tvungen att lämta tillbaka en kjol som jag skulle ha på mig senare på kvällen eftersom den va lite för stor och den passa inte med något. Så jag köpte en klänning ist som var lagom fin. Snacka om att man dansa sönder :)....  Dagen därpå alltså lördagen, åkte vi tidigt på morgonen ( vid 09.00 ) till STHLM eftersom vi hade bröllop i Södertälje, då min mammas kusin skulle gifta sig. Jag fick inte sova någonting dagen före eftersom vi kom hem så jävla sent. Men skit i de hahaha skulle göra allt för att dra på Hafle :) . Men iallafall så hade vi tid hos frisören 14.30 . Alltså han gubben kunde inte sluta snacka !!!!  DÖDA MIG MED DIN FUCKING RÖST !!!!! Vi fick vänta till ca fem före han började fixa håret på oss, sen så sminka min syster mig och då var det dags att klä på sig .  Den kvällen var skön men sångaren kan TA SIG BAKIFRÅN !!!!  Undebar helg har det vart iallafall. ska inte klaga så mycket. 

Juste har fan skolfotografering imorgon och jag vet inte vad man ska ha på sig, tror nog det blir ett par byxor med något linne och  en halsduk elr ngt. alltså enkel klädsel om det inte blir ngt annat.


Oj då fick nyss ett telefonsamtal undra vem det är :D





// Jen


tolfteseptembertvåtusennio<3

huuge lööve till you allans barnen diiviit !

haha , bestämde mig för att skriva om vår underbara dag , en lördag , den 12/09 <3

det började med att säkert att allans vi flickor vaknade upp , så som jag vet så duschade jag ,
fixa mig och tog på mig , och tog bussen ner till tågstationen halv 11 , var framme ungefär en
kvart efter , väntade på de andra tjejerna , jenn arrived med hennes kusin , vi satt där ett tag och snacka ,
sen blev klockan äntligen 11 , så vi gick ut till the platform och jaa , jennifers kusin gick på tåget , vi letade
efter sandra , sen såg jenni henne och jaa , vi sprang och kramade varandra , de va sån moviemoment haha !
sen stog vi ute och frös som fan , medans vi väntade påmin kusin , vi passade på att snacka lite skit hihi !
sen kom hon och vi tog en promenad som inte var så kort hem till mig (elly) och hämtade den röda lilla ferrarin:D
vi satte oss skrattandes i bilen och försökte komma framtill vad vi skulle göra , så vi åkte ner till överby , shoppingc i trollhättan , vi gick runt i affärer där jag blev mobbad för att jag gilla paljetter och nitar , men innan de så först såg vi oss själva , hemskt korta och inte så vackra i de hemska speglarna på byggnaden ,hahaha !
sen gick vi upp , och då pajjades sandras väska , min kusin och jenn gick för att köpa tuggummi , medans jag och sandra snackade lite och gick tillbaka till bilen för att fixa grejer , sen gick vi o köpte comviq kompis till ssandra som inte kunde tanka på , men det funka tillsist , sen gick vi runt , jenn fick till sig en tröja , och jaa , vi var lyckliga , sen så åkte vi till donken , WIIHO DONKEN 09 <3 haha såå skrattretande .. men iallafall allt jag kommer ihåg är att jag köpte bacon chicken melt , men ja , tog bort baconen HAHA .. såå sjukt så vi satt o snacka skit , sen vare dags att åka vidare , vi åkte ner till fallen och ja , påvägen dit hade vi kul , vi satt o filma o tog kort och skrek åt folk på gatan , WE <3 OUR HUMOR ! haha .. sen gick vi och tog massakort därnere vid slussarna och sen gick vi till kärlekens stig , därvi hade kul ,jenn fick en blöt sko , jag jagade turistiks och ja , vi va helt enkelt konstiga ..

sen vi åkte vi till strandgatan , där vi fika , panacotta, kladdkaka och paj och sen on top of that , redbull<3
sen gjorde vi några samtal också då vi planera en återträff i liseberg eller aa , sen skulle vi till trappan , nancy och jenn tog bilen medans jag och sandra promenera , då fick två importer syn på oss , HAHA dom förföljde oss vart vi än gick eller aa tills vi träffade de andra , sen fick vi syn på fjortisar , såå fula  ! och sen tog vi massa kort , och ja återigen samtal , haha sen börja vi spela in vår alldeles kända video av abuhassan abdo bnl swedia :P hahaha såå sjukt roligt .. sen ringer min mamma mig och ber mig köpa henne comviq amigos , men de gick inte bra för de va stängt , så vi gick till hemmakväll och torgkiosken ist och köpte godis :)
sen åkte vi med bilen till musslan , eller aa någonstans där och spelade in en annan video , sen åkte vi bara runt och visa sandra vårt trollhättan , sen gick vi till tågstationen , toa och godis haha automatiska dörrar , mohahah!
sen kom vår moment , sandra skulle åka hem , inte kul :/ de blev saknadsmoment och tomhet när hon åkte , och jaa , sen åkte vi hem till mig , va där lite , bytte om , sen åkte vi o släppte av jenn och sen hem igen , och det var slutet på vår UNDERBARA dag <3

nu har jag inga bilder tyvärr tyvärr , men det kommer ,

TURISTIK ♥♥♥♥

nytt

gör om bloggen ett tag, de kommer se konstigt ut men jag säger till när allting är klart.
tålamod mina vänner så ska ni se att de blir ett fint resultat!

see ya babes'    (k)




/ johanna a.k.a. hon som designar bloggen och svarar på kommentarer!

shululu

amen shululululuuuuu på er allans. blööggen turistik är klar, har lite småsaker kvar o göra. sen ska turistik medlemmarna börja blogga, hoppas ni har de trevligt och läser bloggen. ni lär få ett gott skratt.

"Ett gott skratt förlänger livet"
ni lär leva i evighet isåfall..


tack för mig.

johannabilan


viiii äääääär ;

TUUUUUUUUURISTIK :D

tja tja allans barn ,
vi är 4 tjejer som har valt att skapa en blogg efter en vild dag där tre av oss bor
nämligen i trollhättan , sandra vår kära medlem bor TYVÄRR i götet , men det fixar vi ändå !

iallafall som sagt fyra tjejer vid namn Eilisar, Sandra, Jennifer och Nancy :)
Nancy som är den äldsta av oss är 89 , Sandra 92 och Elly och Jennifer 93'or ,
men vi äger ändå ! nancy är vår chaufför haha , nae men hon brukar köra den röda
ferrarin som kommer va med här väldigt mycket , sandra är filmaren som springer runt med
kamera och jaa :P jennifer är image som sponsrar alla våra videosar och elly är den speciella med
rösten hahaha .. vi är helt sjuka vi vet , men iallafall , vi älskar att vara turistik och det ligger nått speciellt
där verkligen , för vi är jättesköna och kan ha hur kul som helst , vi skapar olika videosar och bilder och
kommer att lägga upp här på bloggen , här kommer vi även att blogga om våra dagar (y)

hoppas att ni njuuuuuuuuuuuuuter av våra inlägg och så och att ni skrattar så mycket så att jaa , ett gott skratt förlänger livet !



läs även ells blogg ; http://ellyss.blogg.se/ (y)

RSS 2.0